Rólunk

Korrekt Beton = minőség, korrekt árak, tapasztalat és elégedettség

A Korrekt Betonnál négy alapértékünk van, amelyek üzleti modellünk központi elemei: 

 • Minőség 
 • Korrekt árak 
 • Tapasztalat 
 • Elégedettség 

MINŐSÉG

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az elérhető legjobb minőségű mixerbetont szállítsuk Önnek.  

 • Csakis kiváló minőségű, magyar alapanyagokból dolgozunk. Ezzel egyrészt támogatjuk a hazai vállalkozásokat, másrészt nem terheljük fölöslegesen a környezetet. Sok száz tonna alapanyag esetében kerüljük el így a nagy távolságokból való szállítás környezeti és anyagi terheit. 
 • A Korrekt Betonnál a betongyártás minden egyes folyamatát és alapanyagát nagyon szigorú minőségellenőrzésnek vetjük alá. 
 • A magyar szabványnak megfelelően betontípusonként, 200 m3-enként 3 db-os próbakocka sorozat kerül levételre. Letörésüket, vagyis bevizsgálásukat a KTI, a Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet végzi. Erről évente Gyártásközi Minőségellenőrzési Tanúsítványt állít ki részünkre, minden betontípusra. Ez biztosítja, hogy termékeink megfelelnek a magyar szabványoknak. 
 • Az állandó, azonos minőség garantált, mivel a betonkeverőnk számítógép vezérelt, ELBA típusú. Teljesítménye mixer beton esetén 45–50 m3/óra, billencs beton esetén 55–60 m3/óra.
 • Nemcsak legyártjuk, hanem igény esetén a 24 járműből álló gépjárműparkunkkal pontosan a beépítés helyszínére is juttatjuk a kiváló minőségű, friss betont.

KORREKT ÁRAK

Tudjuk, hogy az ügyfeleknek fontos szempont a költséghatékonyság, ezért igyekszünk árainkat mindig megfizethető szinten tartani. 

 • Nem kampányolunk olcsó árakkal – tapasztalatból tudjuk, hogy az olcsó beton a végén duplájába, triplájába kerülhet majd az ügyfélnek. Ezért is beszélünk le mindenkit a házi betonkeverésről. Egy kerítés sávalap elkészítésénél még szóba jöhet, de a kiszámíthatatlan, ingadozó minősége miatt garázsméret felett semmiképpen nem ajánljuk. Nem kell ecsetelnünk, milyen problémákat okozhat egy ház esetében a gyenge, nem egyenletes minőségű betonból készült, két év után megrepedő alap.
 • Árainkat azért is tudjuk versenyképes szinten tartani, mert betonüzemünk nem a város szélén, az ipari övezetben, hanem kis túlzással Budapest belvárosában található. A 11. kerületben, a Kelenföldi pályaudvar közelében működő üzemünk akár tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. 
 • A friss beton sem 30-40 km távolságból érkezik, hanem adott esetben a szomszéd kerületből. A rövidebb szállítási idő és távolság is hozzájárul áraink versenyképességéhez.  

Szem előtt tartjuk a piaci versenyt, és korrekt árakat biztosítunk ügyfeleink számára úgy, hogy a minőségből jottányit sem engedünk.

TAPASZTALAT

A Korrekt Beton stabilitását, erejét, az elkészült beton kiváló minőségét munkatársaink szaktudása és lojalitása biztosítja. Összetartó, nagy tudású, megbecsült, stabil szakembergárdával dolgozunk.  

Büszkék vagyunk sok éve stabil szakembergárdánkra! 

 • Alkalmazottaink többsége 5-13 éve a cég munkatársa. Általában betonügyben és a szűken vett területükön is mindannyian nagy tudású, megbízható szakemberek. Közös célunk, hogy a legjobb minőséget és szolgáltatást nyújtsuk ügyfeleinknek. 
 • A cég vezetőjeként 26 éve dolgozom a betonszakmában, így hosszú távú tapasztalatot hozok a vállalkozásba.

Elégedettség

Üzemünk 1995 óta működik, 2008 óta a jelenlegi cégvezetés irányítása mellett. 

A 28 év folyamatos működés alapja a minőség, a szaktudás és az ügyfelek elégedettsége. 
Működésünk során folyamatosan az volt a célunk, hogy kiváló minőségű termékeinkkel, korrekt árainkkal és magas szakmai színvonalú szolgáltatásunkkal kiérdemeljük ügyfeleink bizalmát és elégedettségét. 
A pozitív visszajelzések megerősítenek bennünket abban, hogy jó úton járunk.

A keverőtelep elhelyezkedése:

Kapcsolatfelvétel

Rendelés előtt jó tudni

Kérdése van?

Amennyiben rendelkezik építési engedéllyel, a tervrajzokon az építész megjelölte a szerkezetekhez szükséges beton minőségét, csak le kell olvasni a tervekről.
Ha nem áll rendelkezésére ilyen terv, a kivitelezője fogja megmondani, milyen betont akarnak használni.

Ha nincs segítsége a beton minőségének meghatározásához, hívjon minket!

Betonjaink “kissé képlékeny” betonok. A “kissé képlékeny” kifejezés a friss beton konzisztenciájára vonatkozik. A konzisztencia a friss beton mozgékonyságának kifejezője, utal a felhasználhatóságra és a bedolgozhatóságra.
A friss beton konzisztenciáját a beton összetevőinek minősége és a keverék összetétele, mint például a víz-, cement-, adalékanyag- finomrész-tartalom befolyásolja.

Kissé képlékeny betonból minden vasalatlan és vasalt szerkezet elkészíthető, ha a vasalás nem túlságosan sűrű. Tömörítéséhez vibrátortkell használni. Szivattyúzható és látszóbeton készítésére is alkalmas.

C30/37-24 F2

 • “C” közönséges beton (Concrete = beton)
 • “30/37” szilárdsági mutató (37 N/mm2)
 • “24” maximális szemnagyság (24 mm)
 • “F2″ Terülési mérték (350 – 410 mm)

A tervrajzok alapján könnyen kiszámítható, a betonozni kíván szerkezet három értékét szorozzuk össze (hosszúság x szélesség x magasság).

Érdemes +5% mennyiséggel tervezni, mivel veszteség mindig adódhat, például az egyenetlen földmunka vagy a pontatlan zsaluzás, esetleg a szóródás miatt. Valamint a pumpában, mixerben, vagy a csövekben is maradhat némi beton, ami szintén a veszteséget növeli.